Tuesday 21 March 2017

Almanya Aile Birleşimi Vizesi - Almanya Vizesi - Almanya Vize İşlemleri

Almanya aile birleşimi vizesi için, Almanya’da yaşayan eş ya da çocuklarınızın yanına kalıcı olarak gitmek istiyor veya Türkiye bulunan çocuklarınızı yanınıza almak istiyorsanız aile birleşimi talebinde bulunmanız gerekmektedir. Aile birleşimi başvuru yapabilmek için ilk etapta iData firmasından randevu talep etmeniz gerekmektedir.

Yapmış olduğunuz iData Randevu başvurunuzun ardından Almanya aile birleşimi için gerekli evrakları 2017 yılı için güncel olanları hazırlamanız ve randevu gününde yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir. Almanya aile birleşimi randevu talepleriniz için ve yine gerekli olan evrakların hazırlanması konusunda 0212 233 44 45 numaralı telefonu arayarak vize başvuru uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Almanyavisa.com web sitemizde yayınlanan Almanya Aile Birleşimi Vizesi için hazırlanan dökümanlar kısmında yer alan bilgileri inceleyerek başvurunuz için gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Almanya Visa Şirketimiz ayrıca size Almanca A1 sertifikası almanız konusunda size yardımcı olmaktadır. Çünkü, Almanya Aile Birleşimi yapmak istediğinizde basit düzeyde almanca bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Bunun için ilgili kurumlardan Almanca dil eğitimi alıp A1 sertifikanızı almanız önem arz etmektedir. Almanya Vize İşlemleri Almanyavisa.com da en iyi yapılır.

Almanya vizesi için gerekli evraklar

Almanya vizesi başvurunuzdan önce mutlaka gerekli evrakları eksiksiz olarak hazırlayın. Önemli eksikleriniz olduğunda başvurunuz kabul edilmeyebilir veya kabul edilse dahi vize talebiniz olumsuz sonuçlanabilir. Bu konuda tecrübeniz yok ise iletişim kurunuz.


HER BAŞVURU SAHİBİNİN AYRI AYRI HAZIRLAMASI GEREKENLER


Tam ve eksiksiz olarak doldurulmuş
Pasaportun aslı: 10 yıldan eski olmayan en az başvuru esnasında 6 ay geçerlilik süresi bulunan pasaport varsa bir önceki pasaportunuz.
İki adet biometrik ölçülere uygun fotoğraf
Tüm seyahat süresini kapsayan, 30000 € tutarında teminat sunan, Avrupa ülkelerinde geçerlidir ibaresi bulunan zorunlu seyahat sağlık sigortası.


Gidiş dönüşünüzü gösteren belgeler, uçak bilet veya rezervasyon fotokopisi vs.
Almanya’dan size gönderilen davetiyelere ilişkin belgeler davetiye gönderenin kimlik veya pasaport fotokopisi ve son üç aylık maaş bordrosu, Eğer gidiş amacınız aile veya arkadaş ziyareti değilse ek olarak otel rezervasyonu da yaptırmanız gerekecektir.


Son üç aya ait banka hesap ekstreleriniz. Banka’dan kaşeli imzalı özellikle olarak maaş aldığınız ve çalıştığınız bankadan olmalı.
Varsa üzerinize ait gayrimenkul evrak fotokopileri. Konsolosluk mal varlığınızı görmek amaçlı istemekte olup bulunması vizenin çıkma olasılığa etkendir.


Tam temkinli vukuatlı nüfus dairesinden alınmış düşünceler kısmı yazılı nüfus kayıt örneği. (Ticari amaçlı başvurularda gerek yoktur)



No comments:

Post a Comment

Transforming Spaces: The Artistry of Landscaper Vancouver

In the heart of Vancouver, amidst the hustle and bustle of urban life, lies a serene oasis crafted by the skilled hands of Landscaper Vancou...