Sunday 19 March 2017

Aşk Büyüsü Yapan Medyum ve Medyumlar

Havas ilmi bir yöntemi veya cinler ile yapılan bir işlem değildir. AşkBüyüsü kişiler üzerinde tamamen doğal bir etki yaratarak kişilerin kalplerini birbirlerine bağlar. İletişim kurduğunuzda sizden alınan bilgiler hocamız tarafından değerlendirildikten sonra gereği ne ise sizin ile paylaşılır.Nitekim elinizden hiç bir şey gelmiyordur ve başvuracak kesin ve tesirli bir yol, yöntem aramaktasınız. Emin olun ki kısmetiniz olmasa bu yazıyı da okumuyor olurdunuz.  medyum hocamız havas işlemleri ile iki sevgiliyi tekrardan aşık eder ve evlilik yolunda kısmetlerinin açılmalarını sağlar. İşlemler kesinlikle bir ye ve bir sihre dayantadır. Günahsız olmakla birlikte ters tepkisi bulunmayan işlemlerdir.  yakınlarında en etkili geri getirme ve aşk büyüsü yapan medyum Ali hocadır. Eğer  içinde  ayrılmış iseniz ve sevgilinizi tekrardan kazanmak istiyor iseniz yapmanız gereken hocamız ile iletişime geçmenizdir. Sakın ha sakın islemci ve işlemlerine bulaşmayınız daha sonrasında hocamın bile size faydası dokunmayabilir. işlemi tutmaz tutsa bile sadece anlıktır ve hemen ters tepki yapar. Sıkıntılarınız her geçen gün artar ve bir daha kavuş üzere sevdiğiniz kişi sizden ebediyen uzaklaşır.

BÜYÜ BOZMA - BAĞLILIK BÜYÜSÜ
Kötü niyetle yapılmış büyüleri bozmak için medyum hocaya danışabilirsiniz. Eşinizi sevgilinizi bağlı ve sadık yapmak için  medyum hocayı arayabilirsiniz.

Sevgiliyi Geri Getirme Duası, Ayrılmış olan çiftleri ve sevgilileri geri getirme yani bağlama yollarının en etkilisi ve en kesin çözümü HAVAS ilmi ile yapılan işlemlerdir. Havas ve ledün ilmi üstadı olan hocamız ile ayrılmış çiftler ve sevgililer defalarca kez kavuş  ve bir daha hiç bir engel ile karşılaşmamışlardır.
AŞIK ETME BÜYÜSÜ
Aşk İşlemi ile muradına uygun en iyi sonuçları islemci Ali hoca sizlere sunuyor. Aşk ları hakkında dualı vefkler ve işlemsiz yapılmasıyla alakalı bilgi vermek istedik yoğun ısrar ve talepler neticesinde denenmiş aşk leri ve Aşk işlemi hakkında çok sık sorulan sorular nedeniyle bir takım bilgileri vermek için bu sayfayı hocamız sizlere sunmamız için bize hazırlatmıştır.
EN ETKİLİ VE KALICI AŞK BÜYÜSÜ
Bir kişinin size olan hislerinin (aşk, sevgi, ilgi, cinsellik, vb.) artmasına yönelik olarak yapılacak bir çok yöntem vardır. Küçük bir araştırmayla karşınıza yüzlerce tarif, yöntem, uygulama çıkacaktır. Hatta bu yöntemleri herkesin uygulayabileceğine dair ifadelerle bile karşılaşmak mümkündür.  Bu yöntemlerin büyük bir çoğunluğu gerçek olla birlikte diğerleri de büyü niteliği taşımaktadır ki, doğrudan kişinin iradesine müdahale edilerek yapılan yöntemlerdir.

KAŞIK BÜYÜSÜ
Kaşık büyüsü gaye olarak kişinin sevdiğini kendisine bağlaması hedefler bu yüzden kaşık büyüsü yaptıran bir çok insan vardır. Bu büyüler genel olarak iki kaşığı birbirine belli bir biçimde bağlayarak herhangi bir yere gömmek şeklinde yapılır. Kaşık büyüleri hızlı sonuç veren büyüdür. Kaşık büyüsü genel olarak iki adet tahta kaşıkla yapılır. Bu kaşıkların saplarına kişilerin isim bilgileri anne adları yazılır. Genel olarak bu kaşıklar hazırlandıktan sonra bir mezara gömülmesi istenir. Bu kaşıklar toprağın altında kaldığı sürece bu iki insan birbirinden kopamazlar ama belirttiğim gibi eğer bu yapılan kaşık büyüsü ayırmak  amacı için yapılmışsa büyü yapılan kişiler bir daha mutlu olmazlar bir araya gelemezler. Bu kaşık büyülerini uygulamak sadece bundan ibaret değildir. Elbette bunun bir metodu var duası var yüzeysel olarak anlatılmıştır. Kendi başınıza denemeyiniz. Kaşık büyüsü yapan medyumlar arasında en iyilerinden biri Ali hocadır.

Her insan yaratılışı gereği, Allah‘ın verdiği hisler doğrultusunda sever, aşık olur,  hayatını sevdiği insanla birleştirmek ve onunla ömür boyu mutlu bir beraberlik yaşamak ister. Gönüle düşen bu ateş gittikçe hararetlenir ve yakmaya başlar. Samimi niyetle yaşanan bu sevginin karşılığını göremiyorsanız, çaresizlik dayanılmaz bir hâl alır. Dayanılmaz olan bu çaresizlikten bir an önce kurtulmak için bir dala tutunmak gerekir. İşte bu noktada tutulacak tek dal, gönlünüze bu ateşin düşmesine izin veren Yüce Allah‘tan başkası olmamalıdır. En etkili yöntem büyü değil Aşk Vefkidir‘dir

Gerçek Aşk Büyüsü ve Medyum İşlemleri Uzman Medyum hoca etkili muskalar hazırlamaktadır. Muska yapan hocalar içinde en iyisi Ali hocadır.

Muska, içerisinde Ayet-i Kerimelerin, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) mûbarek dualarının bulunduğu özellikle Cebrail (A.S.) tarafından hastalık, büyü, nazar, cinlerden kurtulma gibi konular hakkında öğretilen ve dönemin şartlarına göre üzerine yazı yazılabilecek (deri, kumaş, kağıt vb.) şeylere Kur’an-ı Kerim Ayetlerinin ve Hadislerin yazıldığı, üzerinde taşıyana huzur, güven, korunma ve psikolojik rahatlama telkin etme amaçlı uygulamalara yer verilen genel isimdir.

Gerçek medyum aşk büyüsü işlemleri büyük özen istemekle birlikte medyumun da işinin ehli olması şartı ile olumlu olarak sonuçlanacaktır. Maneviyatı güçlü olan ve işinin ehli olan gerçek medyum aşk büyüsü işlemleri oldukça zahmetli olduğu kadar bir o kadar da güçlü etkilidir. Kişilerin bu etkiyi arttırabilmeleri ve etkinin kısa süre içerisinde görülebilmesi için medyuma başvuran kişilerin de medyumun tavsiye ve önerilerine uyma konusunda oldukça titiz davranmaları gerekmektedir.  Medyum tarafından yapılan uygulamanın etkisinin arttırılması ve kısa süre içerisinde sonuçlanması adına medyuma başvuran kişinin uygulama sonucunda medyum tarafından kendisine söylenen uygulamaları ve duaları büyük biz titizlik ile yerine getirmesi gerekmektedir.
 aşk büyüsü, geri getirme büyüsü, bağlama büyüsü için en iyi söylenecek sözler belki de "Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?"
Aşk Büyüsü, Geri Getirme Büyüsü, Papaz Büyüsü Hoca, Büyü Bozma Papaz Büyüsü, Kaşık Büyüsü, Bağlama Büyüsü hizmetleri için Medyum Ali.



No comments:

Post a Comment

Transforming Spaces: The Artistry of Landscaper Vancouver

In the heart of Vancouver, amidst the hustle and bustle of urban life, lies a serene oasis crafted by the skilled hands of Landscaper Vancou...